Cevap Gönder  Konu Gönder 
Tbot Yardım Kutucuğu(Buraya Bakmadan Yardım İstemeyin)
Yazar Mesaj
Batugol73
Higuain

Grup: Admin
Durum: Çevrimdışı

Level: 6
HP: 9 / 138
Batugol73's HPBatugol73's HP
MP: 19 / 978
Batugol73's MPBatugol73's MP
EXP: 55%
Batugol73's EXPBatugol73's EXP
Tbot Yardım Kutucuğu(Buraya Bakmadan Yardım İstemeyin)

GÜNCEL YARDIMLARRRR 10 MAYIS

Alıntı:
[b]Beyler fazla yardımcı olamam ama Genel bir yardım tablosu size

???? HATASI verirse

[color=#FF0000]
Cözümler :

-Nod32 veya kasper varsa kaldır ( Nod32 yi Prog ekle kaldırdan kaldır bilg de res at )
-Eğer yine olmuyorsa C:\WINDOWS\system32\drivers\etc buradaki hosta şunları ekle

Kod:
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
121.128.133.26 gwgt2.joymax.com

-Yine olmuyorsa Driver Update yap ( Grafik kartını filan ) ( google dan ararsanız hemen bulursunuz )
-Yine olmuyorsa firewall yani güvenlik duvarın herşeyi ile kapat
.

Not: Bunları hepsini yaptıktan sonra yineolmuosa paso deneyin eninde sonunda oluo beniim 1.4 kez hata verdi 15 girdi

Not : W.. Vista ile çalışmıor
.

Alıntı:

BU HATANIN CÖZÜMÜ OYUNDAN CIK TEKRAR GİR İLK OLARAK EL YAKMAYI KOY
O ZAMAN CÖZÜLMESİ LAZIM EĞER OYUNA GİRDİĞİNDE BOT AYARLARI AYNIYSA DATA DOSYASINI SİL

Alıntı:

BU HATA DEĞİL SADECE CLİENT YOLUNUN BURASI OLDUĞUNU GÖSTEREN BİR HABER EĞER BUNU YAPTIKTAN SONRA ÇALIŞMIOSA CLİENT DA SORUN VARDIR

sRO cLİENT

Alıntı:

kafadar143 Yazılan:
diğer ayarlarıda lazım kardes mesela ben starta basınca ayarlar sıfırlanıyor ve pot fln almıyor nnpc konusma penceresini acıor ve orda o acılı kalıo sonra sanki almıs gibi dvam edior ^^ 8)

BUNA HARBİ GÜLDÜM.BU BOT NPC SAYFASININ 1. YÜZÜNÜ ACIYOR 2 . YÜZÜNÜ ACMADAM POTLARI ALABİLİYOR.SONRA ALMIŞ GİBİ DEİL ALIP DİĞER NPC YE GECİYOR

ŞEYE GELİNCE ARKADAŞLAR HER SAYFADA AYARLARI YAPTIKTAN SONRA SAĞ TIKLAYIP REFLESH E BASIN AYARLARINIZ KALICI KALCAKTIR

Alıntı:
Bide şey konusu Load Script Save script Record Script ne işe yarıyor kesin bunu anlamamışınızdır

Şimdi arkadaşlar bu bot gercekten cok gelişmiş bir vde beta aşamasında bug ları cok ama ama full fixed oldğnda süper olcak.Şimdi Load script bölümüne tıklayarak ordan turbobotun dosyasına girin vede ordan hangi leewel aralığındaki mobdan kesiyorsanız o lewel aralığındaki dosyaya girin vede ordan kesceğiniz mob un scriptini load yapın .Charınız hemen o moblara kasmaya gidecektir.Orda downhang jangan hotan scriptleride var onlarda şehirden şehire charı götürmek için ama ne için kullanılır bilemem ama enayi görevi için işe yarayabilir eğer bu kervan cekmek içinse harika olur

Şimdi gelelim record scripte şimdi charınız şehirde ya potunuz motunuz hazır haldeyken kascağınız yere götürceksnz o zaman recorda basın kascağınız yere en kestirme mod lardan kacınarak gidin.kascağınız yere varınca stop record yapın sonra save record yapı o scriptinizi kaydedin bundan sonraki girişlerinizde o scripti load yaparak aynı yere gittiiniz yoladan gidebilirsiniz.Hatta bunu Lord yarkan isu urci tg gibi unique mobların cıktığı nokatalrı script olarak kaydederek size rahatlık sağlayacaktır. Mesela isrobot downhang dan bowmanlar gitmek için dead ravine den gecip tarime gelip ordan maonglar orda red scorpionların ordan gidip robberların ordan gecip bowmanlare geldiğini bilirim.isrobot bazen sacme yerleden götürüo charı o yüzden turbo botun bir + sı burdan var

Alıntı:
Dc sebebi :
Softmode dosyalarını silersen düzelir .sm dosyasını filan. ( By extra )

extraloob Yazılan:
sro klasorunde ki softmod dosyalarını silik bu botu temizce kurarsan dc olmaz ;)

BUNLARDA EXTRA YARDIMCIKLAR

BOT KULLANIM KILAVUZU VİDEOSU
http://rapidshare.com/files/29501900/teaching.rar.html

BOT KULLANIM KILAVUZU

http://z4.invisionfree.com/turbobot/inde...owtopic=76

07-08-2007 08:11 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Gönder  Konu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyon Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Konuyu Favorilerime Ekle

Forum Geçişi